Σχετικά με την ολοκλήρωση του Summer Training Poomsae / Freestyle Camp 2019

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το SUMMER TRAINING CAMP αποκλειστικά γιατεχνικό TAEKWONDO – POOMSAE καιTaekwondo Τricking που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΣ Α.Γ.Σ. στις εγκαταστάσεις του ΕPIRUS PALACE HOTEL Congress & Spa.

Οι προπονήσεις στο τεχνικό taekwondo – poomsae πραγματοποιήθηκαν από τον κορυφαίο Grand Master KY TU DANG, Εθνικό προπονητή της Δανίας, Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή, καθώς και μεγάλο πρωταγωνιστή στο 14ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Τουρκία το 2019, όπου η ομάδα του αναδείχθηκε Πρώτη στη γενική κατάταξη.

Στο taekwondo tricking, ο Δάσκαλος Γιώργος Ομηρίδης δίδαξε τις ακροβατικές τεχνικές του TKD βοηθώντας όλους τους αθλητές να εξελίξουν το κομμάτι του freestyle poomsae.

Ιδιαίτερη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε και φέτος η συμμετοχή 11 αθλητών της Εθνικής Ουγγαρίας και του προπονητή τους Master ATTILA NEMETH.

Στην προετοιμασία που έγινε μεταξύ 26-31 Αυγούστου 2019 έλαβαν μέρος κορυφαίοι αθλητές POOMSAE από όλη την επικράτεια, με εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, όπως η Ελένη Κωστάκη 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, ο Ιωάννης Κολοβός 3ος Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής, μέλη της Ελληνικής ομάδας που αγωνιστήκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας το 2019 (Mαρία Γκίκα, Θεοδώρα Καλτσά, Σοφία Παπαθωμά, Ελισάβετ Λαζαρίδου), Πανελληνιονίκες και πλήθος αθλητών από συλλόγους της Αττικής, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστούμε Θερμά τους Συλλόγους, τους προπονητές και τους αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους, και ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά!